Kriisissä ja surussa tukeminen

Meitä jokaista voi kohdata yllättävä kriisi ja suru, missä elämäntilanteessa tahansa.

Avioero, itsen tai läheisen vakava sairaus, yksinäisyys, läheisen kuolema tai jokin onnettomuus ovat esimerkkejä elämän tuomista väistämättömistä vaikeista tilanteista. Joskus näitä tapahtumia kertyy samalle ihmiselle tai perheelle useampia päällekkäin ja jopa peräkkäin.

Kriisi- tai surukokemus voivat aiheuttaa monenlaisia fyysisiä, psyykkisiä tai sosiaalisia oireita, kuten ahdistusta, unettomuutta, eristäytymistä, kipuja, itkuisuutta tai uupumusta.

Jos olet huolissasi omasta jaksamisestasi, tai läheisesi on sinusta huolissaan ja koet haluavasi jakaa kuormaasi, voit vastaanotollani purkaa rauhassa tunteitasi sekä ajatuksiasi elämänkriiseihisi liittyen. Autan sinua käymään kokemuksiasi läpi kokonaisvaltaisesti jäsentäen tapahtumia ja tuntemuksiasi. Voin neuvoa sinua sairaanhoidollisissa asioissa tai antaa tietoa suruun ja kriisiin liittyen.

Etsimme yhdessä keinoja jaksaaksesi muuttuneessa elämäntilanteessasi. Etsitään kadonneita voimavaroja keskittymällä tämän hetken kokemusmaailmaasi niin kehollisesti kuin mielellisestikin. Autan sinua näkemään tulevaisuutesi luottavaisemmin.
Käyntien määrään vaikuttavat toiveesi ja tarpeesi. Yksikin käynti voi jo helpottaa oloasi, mutta tarvittaessa niitä voi olla useampia toiveidesi mukaan.

Kysy lisää, jos nämä asiat askaruttavat ja painavat mieltäsi.

"Ota yhteyttä, niin jutellaan elämäntilanteestasi."

Ota yhteyttä